Vážení členové ČADE,

rádi bychom vás na začátku roku informovali o akcích, které nás společně v letošním roce čekají, ale také o všem, co se děje v ČADE.

Soutěž IFED International Challenge 2023/2024
Certifikované členové a vítězové soutěže O nejlepší estetickou rekonstrukci z roku 2022 - Alexandra Marešová a Jan Hulvert se zúčastnili soutěže IFED International Challenge, a i když se jim nepodařilo probojovat do finále, předvedli skvělé výkony. Během třetího kola soutěže se utkali s týmem Německa. Obě jejich prezentace byly označeny jako excelentní a všichni čtyři účastníci pak jako vítězové, protože dle poroty předvedli skvělé prezentace svých případů a jsou všichni skvělými speakery. Záznamy všech utkání soutěže včetně našeho týmu najdete ZDE

Early Bird registrace na kongres IFED v Istanbulu
13. světový kongres IFEDu hostí národní Turecká estetická akademie. Koná se 26.-27. dubna 2024 pod názvem Back to the Future v Istanbulu. Pozváni jsou jsou přední špičkoví přednášející - mimo jiné Gil Alcoforado, Riccardo Ammannato, Odet Bahat, Vincenzo Celenza, Ian Buckle, Stavros Pelikanos. Early Bird přihlášení je možné do 5. února 2024 a pro členy naší akademie je cena 250 EUR. Více informací najdete na webu kongresu ZDE

Curriculum ČADE pokračuje III. během
V půlce ledna proběhlo tradiční setkání certifikovaných členů Curriculum Refresh, kde se aktualizují přednášky našeho vzdělávacího programu, letos i s hosty z akademické sféry. A hned týden na to jsme zahájili už třetí běh kurzů Curriculum ČADE, nově s pozměněným programem, který obsahuje celkem osm kurzů s větším zaměřením na digital. Mezi účastníky je také vítěz výběrového řízení o stipendium pro akademiky Dr. Ján Staněk z olomoucké fakulty.

Co nás čeká v roce 2024



Přihlaste se do soutěže O nejlepší estetickou rekonstrukci chrupu!
Každoročně vypisujeme dvě kategorie: Malá estetická rekonstrukce (rozsah 1–2 zuby) a Rozsáhlá estetická rekonstrukce (rozsah 3 zuby až celý chrup). Podmínky soutěže najdete ZDE.

Workshop Dr. Marka Vlny
Ve čtvrtek 6. června před kongresem ČADE jsme pro naše členy tradičně připravili workshop, tentokrát na téma Súčasné poňatie bruxizmu, přednášet bude certifikovaný člen ČADE Dr. Marek Vlna. Workshop se uskuteční v Praze. Místo a čas bude upřesněn. Registrovat se můžete ZDE.

V pátek 7. června bude probíhat StudyClub certifikovaných členů a na něj naváže Valná hromada ČADE, na kterou jsou srdečně zvání všichni naši členové. V rámci Valné hromady se můžete těšit na tři certifikační přednášky - Dr. Michala Přibyla, Dr. Michala Štefanatnéhfo a Dr. Jiřího Blaháka.

17. výroční kongres ČADE na téma Protetika na zubech a implantátech proběhne tradičně v aule Ústavu molekulární genetiky v Praze-Krči a to v sobotu 8. června. Hlavními speakery budou německý Univ.-Prof. Dr. med. dent. Florian Beuer MME a italský protetik Dr. Francesco Mintrone. Registrace na kongres bude spuštěna 1. února. Více informací a REGISTRACI najdete ZDE.

Během kongresového dne budou přednášejícími vybráni vítězné soutěže O nejlepší estetickou rekonstrukci, budou předány diplomy absolventům II. běhu kurzů Curriculum ČADE a také úspěšným absolventům certifikačního procesu.

Nebude chybět ani náš druhý workshop, který připravují naši certifikovaní členové-ortodontisté Dr. Ivo Marek a Dr. Vladimír Filipi. Téma workshopu: Nové možnosti ortodontické léčby: co umí a neumí foliové aparáty, hybridní léčba a 3D tisk. Workshop se bude konat v Brně a termín bude upřesněn.

Těšíme se na setkání s vámi!